slovensko 

  english 

  italiano 

  hrvatski 

  srpski

  domov 

  natisni 

  zemljevid 

  e-pošta 

  kolofon
kras menu
kras d.d.
vizitka
kras v tujini
vodstvo
priznanja in nagrade
trgovina kraških dobrot
kras izdelki
kraški pršut
pršuti
pancete
narezki
salame
mortadela
kraški zašink
kuhan pršut
slanine
šunke
izdelki v ovitku
goveji izdelki
darilni program
kras meso
makrokonfekcija
mikrokonfekcija


Modra številka: 080 80 55

si.Brand *****

Best Buy

KUPUJEM SLOVENSKO
KRAS je podporni član kampanje KUPUJEM SLOVENSKO
Darilni program
kras video
Krasov pršut
Kuhan in pečen pršut Kras
Mortadela Kras
Trenutek
kras zaposlujemo
aktualno - zaposlimo
Smo družba, ki je z nenehnim vlaganjem v tehnologijo, razvoj in posodobitev proizvodnje, postala največja mesnopredelovalna industrija v Sloveniji.
K sodelovanju vabimo vse, ki se želijo pridružiti uspešnemu kolektivu in s svojim znanjem ter delom prispevati k realizaciji zastavljenih ciljev.
...

več
kras aktualno
11.08. Dan odprtih vrat PRŠUTARNE KRAS v Šepuljah

arhiv sporočil
mesnine dežele kranjske d.d.
kras | aktualno
Uspešna predstavitev Krasa d.d. na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni

Od 27.avgusta do 2. septembra se je Kras d.d. predstavljal na 43. mednarodnem kmetijsko - živilskem sejmu v Gornji Radgoni. Številni obiskovalci, ki so v teh dneh obiskali sejem, so na razstavnem prostoru Krasa lahko degustirali dobrote iz široke palete Krasovih izdelkov. Kot običajno, so največ navdušenja poželi zveže narezan Kraški pršut, Kraška panceta in različne mortadele. Dobrote, ki so na letošnjem sejemskem ocenjevanju prejele 33 medalj za kakovost, predstavljajo vrhunec kulinaričnih užitkov. Še posebej velja omeniti 2 zlati medalji za mortadeli Primorka in Bologna ter zlato medaljo za kraško panceto.

Na dan otvoritve sejma so razstavni prostor Krasa obiskale številne znane osebnosti iz političnega, gospodarskega in kulturnega življenja. V sproščenem vzdušju jih je pogostil direktor Kras d.d. gospod Edvard Fonda skupaj z ekipo svojih najožjih sodelavcev.

Na letošnjem sejmu je Kras d.d. predstavil tudi prenovljeno spletno mesto www.kras.si, na katerem lahko obiskovalci spoznajo Krasove dobrote, uživajo v kraških lepotah, se seznanijo z zdravo prehrano in izvirnimi kraškimi recepti. Poleg zanimivih informacij lahko obiskovalci sodelujejo v spletni nagradni igri in zadenejo bogat darilni paket.KRAS d.o.o.
Šepulje 31
6210 Sežana

Tel: 05/73 10 300
Fax:  05/73 10 327

info@kras.si